You are currently viewing Mijn papegaai legde een ei, wat nu?

Mijn papegaai legde een ei, wat nu?

Misschien heb je het verblijf van je papegaai verkend en een ei gevonden, maar weet je niet wat je ermee moet doen. Misschien dacht je dat je een mannetjespapegaai had en besef je nu dat je een vrouwtje hebt.

Nu u echter een eierleggende papegaai heeft, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Verander eerst alle eieren in kleine papegaaien. Is het iets dat je kunt aanpassen? Laten we alles op een rijtje zetten wat u moet doen en waar u op moet letten.

Leggen vrouwelijke papegaaien eieren zonder een mannetje?

Het feit dat er een vrouwelijke papegaai is, betekent niet dat ze eieren leggen. Maar ze heeft niet eens een mannetje nodig om eieren te leggen. Dat gezegd hebbende, hoeft u zich geen zorgen te maken over babyvogels als er geen mannelijke papegaai in de buurt is, omdat deze eieren steriel zullen zijn.

Waarom is het leggen van eieren een groot probleem?

Ze is gewoon een papegaaienvrouw die het niets kan schelen als ze valt. Je kunt geen machine gebruiken om je lichaam te vernietigen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u een mannelijke papegaai in uw omgeving heeft die u onvruchtbaar wil maken. Papegaaien die onbevruchte eieren leggen, leggen waarschijnlijk meer eieren dan wilde, wat tot een aantal gezondheidsproblemen kan leiden. Hier hebben we de vier meest voorkomende gedrags- en gezondheidsproblemen belicht die kunnen voortvloeien uit het leggen van eieren.

Het probleem van de groeten van de gemeente is de afzetting van uw eigendommen en de wettelijke bevoegdheid van uw eigendommen. Als de gemeente veel mensen negeert in de zorg, kan het zijn dat ze niet fiscaal zijn en het natuurlijke zonlicht nodig hebben om een ​​goede borging van uw lichaam te krijgen. Aldiz, het kan een verschrikkelijke en slechte zaak zijn dat veel mensen veel van Falloppio kunnen verwachten dat ze veel te bieden hebben. Ik denk dat het leven van uw kind hartstochtelijk is als het gaat om het koken van gabbia, het is moeilijk om te ademen, het zal snel gaan, het zal excessief zijn en de patologie breken. Mijn papegaai legde een ei, wat nu?

In plaats daarvan kan het ei zacht of klonterig zijn, waardoor het niet door de eileider kan bewegen zoals nodig is. Symptomen van eibinding zijn de vogel die op de bodem van de kooi zit, moeite heeft met ademhalen, bloed dat uit de ventilatieopening komt, overmatige overbelasting of zelfs pathologische botbreuken ervaart.
Het meest voorkomende gezondheidsprobleem bij het leggen van eieren is het binden van eieren. Dit komt zeer vaak voor bij vogels in gevangenschap, omdat ze vaak niet de nodige oefening of natuurlijk zonlicht krijgen dat ze nodig hebben voor het goed leggen van eieren. Als u vermoedt dat uw papegaai lijdt aan eibinding, 

Als je papegaai al een ei heeft gelegd, zijn er een paar dingen die je moet doen. Zorg er eerst voor dat het ei onvruchtbaar is. Als je geen mannetje in de buurt hebt, hoef je niets te doen. Maar als je wel een mannetje hebt, is de kans groot dat je vruchtbare eieren hebt.

Je kunt de eieren invriezen of koken om ze onvruchtbaar te maken. Houd er rekening mee dat het grootbrengen van jonge papegaaien bijna onmogelijk is voor beginnende handlers. Maar als u van plan bent om de vruchtbare eieren te houden, raadpleeg dan zo snel mogelijk een dierenarts om te zien wat u moet doen.

Zodra je onvruchtbare eieren hebt, laat je ze ongeveer 3 weken bij je papegaai, zelfs als je papegaai ze niet nestelt. Verwijder vanaf daar één ei per keer gedurende meerdere dagen totdat ze allemaal weg zijn. Dit kan een traumatische ervaring zijn voor je papegaai, zelfs als de eieren nooit vruchtbaar waren.

Hoewel dit lang niet zo ernstig is als andere gezondheidsproblemen die kunnen voortvloeien uit het chronisch leggen van eieren, kan het uiterst frustrerend zijn voor eigenaren. Wanneer papegaaien eieren leggen, gaan ze door een hormoonveranderend proces en worden ze extreem beschermend.

Misschien merk je dat je normaal vriendelijke papegaai je niet in de buurt van haar kooi laat komen en zal proberen naar je te pikken en je pijn te doen als je te dichtbij komt. Dit gedrag is niet levensbedreigend, maar het is waarschijnlijk niet iets dat u van uw huisdier wilt aanpakken.

Gezonde en vruchtbare papegaaieneieren te koop. ingewikkeld vindt een lijst van enkele van de eieren die we te koop hebben:

– Zwarte palmkaketoe-eieren
– Blauw en goud ara-eieren.
– Citroen kaketoe eieren.
– Bende kaketoe-eieren.
– Goffin kaketoe-eieren.
– Groenvleugellara eieren.
– grijze papegaaieneieren
– Hyacint ara eieren.
– Majoor Mitchell kaketoe-eieren.
– Amazone-eieren.

Meer lezen              Available parrot eggs