You are currently viewing Bevruchte papegaaien eieren te koop

Bevruchte papegaaien eieren te koop

  • Post author:
  • Post category:Blog

Bevruchte papegaaien eieren te koop

Gekochte parkieteneieren geplukt op Sollomons Island zijn een beetje klein, maar ze zijn geweldige metgezellen en hangen graag op een stokje bij je in de buurt of in je hand. Ze zijn niet erg spraakzaam, maar kunnen een paar woorden, zinnen en hele gedichten leren. Ze houden ervan om geluiden na te bootsen, zoals de telefoon, wekker of magnetron. Deze Solomon Eclectus parkieteneieren zijn bij ons online verkrijgbaar en worden uitgebroed tot ze worden gelegd. Onze Solomon Eclectus-eieren worden getest op vruchtbaarheid. Koop Solomon’s Choice papegaaieieren online bij ons en ontvang een gegarandeerde levering met broedmachine en instructies.

De gekozen papegaai;
De uitverkorenen hebben geen specifieke tijd. Ze worden geslachtsrijp rond de leeftijd van twee tot drie jaar, hoewel dit varieert afhankelijk van de vogel. Het geselecteerde vrouwtje wordt meestal iets eerder volwassen dan het mannetje en kan op haar beurt dominant zijn over haar partner. Koop geselecteerde papegaaieieren

Electuspapegaai legt eieren
Het vrouwtje legt twee eieren en broedt deze uit zonder het mannetje. De eieren komen na 26 dagen uit en de kuikens krijgen bevedering (er worden veren geboren) en leren na 12 weken vliegen. Bestel Solomon’s Elect papegaaieieren online bij ons en broed ze uit tot ze uitkomen. Onze Solomon Eclectus-eieren worden getest op vruchtbaarheid. Koop Solomon’s Choice papegaaieieren online bij ons en ontvang gegarandeerde levering met broedmachine en houder.

eieren in Vogels | Parkieten en Papegaaien - Marktplaats

Papegaai Bevruchte Eieren Te Koop

Trefwoorden: Solomon Island Blue Eclectus Papegaai, Eclectus Papegaai Solomon Island, Eclectus Solomon, Salomon vrouwelijke Eclectus papegaai, Eclectus Solomon Island vrouwtje, Sollomons Island Eclectus Papegaaien ei te koop, Sollomons Island Eclectus Papegaaien ei te koop Australië, Sollomons Papegaaien Eclectus Island verkoop, Californië kopen, Sollomons Island Eclectus Papegaai-ei te koop Canada, Sollomons Island Eclectus Papegaai-ei te koop Coupon, Sollomons Island Eclectus Papegaai-ei te koop Craiglist, Sollomons Island Eclectus Papegaai-ei te koop Korting, Sollomons Island Eclectus Papegaai-ei te koop, Sollomons Island Eclectus Papegaai-ei Ei Ei te koop Eclectus Island Papegaai-eieren te koop Echte, Sollomons Island Eclectus Papegaai-eieren te koop bij mij in de buurt, Sollomons Island Eclectus Papegaai-eieren te koop New York, Sollomons Island Eclectus Papegaai-eieren te koop NJ Sollomons Island Eclectus Papegaai-eieren te koop NV, Sollomons Island Eclectus Papegaaieneieren te koop New York, Sollomons Island Eclectus Papegaaieneieren te koop, Sollomons Island Eclectus Papegaaieneieren te koop Texas, Sollomons Island Eclectus Papegaaieneieren te koop VS, Sollomons Island Eclectus Papegaaieneieren Prijs, Solomon Eclectus Papegaai, Solomon Long Island Eclectus Eclectus, long island eclectus, mannelijke Solomon Island eclectus, Solomon Island eclectus papegaai, Solomon Island eclectus papegaaien te koop, Solomon Island eclectus prijs, Solomon Islands eclectus, Solomon Islands eclectus -Parrot

papegaai kuikens en vruchtbare eieren te koop

De valkparkiet-papegaai-eieren die te koop zijn, behoren tot de kaketoe-familie en staan ​​bekend om hun warme en extraverte karakter en hun fluitjes, vooral de mannelijke testikels. Al deze kenmerken maken hem tot een populair Amerikaans huisdier. De veren op de kop van de vogel zijn een goed teken van zijn humeur. Valkparkieten zijn kleine vogels in de kleuren grijs, wit en geel, waarbij de vrouwelijke vogels lichter van kleur zijn. Je kunt twintig jaar leven.

Gezondheidsbehoeften
Om de goede gezondheid van het fokken van valkparkieten en hun jongen te garanderen, moet een mannelijk-vrouwelijk paar geen verwantschap hebben, vrij zijn van ziekten of geboorteafwijkingen, en tussen de 2 en 5 jaar oud zijn. Voordat u gaat fokken, moet u uw puppy’s naar de dierenarts brengen om er zeker van te zijn dat ze gezond zijn.

eieren leggen
Vrouwelijke zeemeerminnen leggen hun eieren binnen één tot twee weken na het paren. Net als veel andere vogelsoorten is het niet ongebruikelijk dat hanen om de dag een ei leggen totdat elk ei is gelegd. Elk legsel bevat gewoonlijk vier tot zes eieren.

Wij accepteren nu bestellingen van geïnteresseerde partijen

Papegaai Eieren Te Koop

struisvogel, ara, Afrikaanse grijze, kaketoe, amazone, eclectuspapegaaikuikens en vruchtbare eieren te koop
Wij zijn getrainde en ervaren fokkers van papegaaien van verschillende soorten en bevruchte eieren die thuis worden grootgebracht en met de hand worden gevoerd. Wij verkopen voornamelijk volledig gespeende babypapegaaien, volwassen en bevruchte papegaaieneieren, evenals broedmachines. We hebben paren niet-verwante papegaaien die ook als fokkers fungeren. Wij hebben een CITES-VERGUNNING
document waarmee we zonder problemen allerlei soorten vogels kunnen kweken en papegaaien en eieren naar elk deel van de wereld kunnen verzenden en bezorgen. Wij exploiteren hier een van de grootste volières van de EU.
Hieronder vindt u de lijst die wij voor u hebben.

papegaai kuikens en vruchtbare eieren te koop

Ara:
Afrikaans grijs;
Kaketoe:
Amazone:
Twee-groen geel Amazon
Geelnekamazone
de blauwvoorhoofdamazone
Amazone bekroond met seringen
De groene baard van Amazon
Eieren toUcan;
-Valkeieren
– Parkieteneieren
– eieren
– Emu duiveneieren.
– kanarie-eieren
– de papegaai legt eieren
— Geselecteerde eieren van een papegaai.
-Senegal papegaaieieren;
– Kaketoe-eieren
-papegaaien met valkenkoppen,
– valkparkieteneieren;
-Parkieteneieren.
-En nog veel meer
Deze papegaaien zijn met de hand gevuld, erg sociaal en kunnen uitstekend praten.
Elke vogel wordt geleverd met kooi en gezondheidscertificaat met garantie.

koop nu vruchtbare papegaaieneieren bij ons.
E-mail: info@rollicbirdtalks.com