You are currently viewing Vruchtbare papegaai eieren en papegaai baby’s te koop

Vruchtbare papegaai eieren en papegaai baby’s te koop

Wij fokken en verkopen papegaaien, kuikens en vruchtbare eieren, hebben we de volgende papegaaien en 100% verse vruchtbare eieren klaar voor verkoop.
Afrikaanse grijze papegaaien
Amazones
ara
conures
kaketoe
valkparkiet
Electus
Calopsite
caiques
Andere Vogel Soorten
Al deze verschillende soorten zijn beschikbaar en zijn allemaal goed opgeleid. Eieren zijn 100% vruchtbaar. Al onze kuikens zijn volledig gevaccineerd. Alle papegaaien, kuikens of eieren verkocht, komen met papieren. Neem contact met ons op voor meer informatie als je geïnteresseerd bent

Vruchtbare Papegaai Eieren te Koop

 

Rollicbirdtalks Farm Breeders, We zijn in deze business voor de afgelopen 29 jaar , En we hebben een sterke kennis over de verkoop van vogels zoals papegaai te koop en vogels te koop, als zowel een hobbyist en vogel metgezel. Onze kennis, vaardigheid en liefde voor onze Afrikaanse grijze te koop zijn uniek en inspireerde ons om de volledige operaties over te nemen, met inbegrip van het kweken van alle exotische vogels te koop.Onze Exotische vogels te koop dieet bestaat uit vers fruit en groenten, Uccello zaad, en kweker pellets. We beginnen met de meest vitale voeding vroeg op de dag, dan geven we onze exotische vogels te koop lekkernijen later op de dag. We kiezen onze kwekers, door het kiezen van de grootste, en meest kleurrijke, als onze Talking vogels te koop, Ara vogel te koop, Kaketoe te koop, Blauwe en gele ara, We hebben alle huisdier vogel rassen levering in Verenigde Staten.

papegaai baby’s te koop

Gezonde en vruchtbare papegaaieneieren te koop. ingewikkeld vindt een lijst van enkele van de eieren die we te koop hebben:

– Zwarte palmkaketoe-eieren
– Blauw en goud ara-eieren.
– Citroen kaketoe eieren.
– Bende kaketoe-eieren.
– Goffin kaketoe-eieren.
– Groenvleugellara eieren.
– grijze papegaaieneieren
– Hyacint ara eieren.
– Majoor Mitchell kaketoe-eieren.
– Amazone-eieren.

Meer lezen              Available parrot eggs

Blue-Fronted Amazone Eieren. Met onze recente verhuizing naar een stuk grond hebben we een lang gekoesterde wens van mij in vervulling kunnen laten gaan om met succes grote volières op te zetten en een aantal paren grote Ara’s te houden. Eerdere pogingen om vogels te houden zijn mislukt vanwege de hoge geluidsniveaus en de verhuizing. We hebben grote volières opgezet die zowel binnen als buiten toegankelijk zijn, zodat we de weersextremen en de hoge geluidsniveaus die horen bij het houden van grote papegaaien kunnen beheersen. De aangepaste schuur die we hebben ontworpen vormt de achtergrond voor vier grote volières waarin alle paren Ara’s zijn gehuisvest. Acht paren Blue & Gold Ara’s, waaronder de verbazingwekkende ‘Opaline’ mutatie met de interessante geslachtsgebonden wijze van overerving als we kijken naar replicatie en de rechttoe rechtaan recessieve ‘Lutino’ mutatie. In de komende jaren hopen we deze kleuren, die nog in de kinderschoenen staan in de vogelhobby, te kunnen repliceren en de levensvatbaarheid ervan te vergroten. Tot slot hebben we een paar van de grote en indrukwekkende Groenvleugel Ara’s die geweldige persoonlijkheden hebben