Baby’s papegaaien en vruchtbare papegaaien eieren te koop

De Red-tailed Black-Cockatoo is de grootste zwarte kaketoe die in Australië voorkomt. Het verenkleed is meestal zwart met een opstaande kuif die een prominente helm vormt als hij omhoog staat – hij heeft een grote, robuuste snavel. Volwassen mannetjes hebben een felrode staart, die erg opvalt tijdens de vlucht of van onderaf gezien. Volwassen vrouwtjes hebben een over het algemeen doffer verenkleed met lichtgele vlekken op de kop, nek en binnenste vleugeldekveren en oranjegele strepen op de onderstaart, in tegenstelling tot het rood bij de mannetjes. Jonge vogels lijken op de vrouwtjes, maar hebben een witte oogring. Beide geslachten hebben donkerbruine ogen en bruingrijze poten en voeten; mannetjes hebben een donkergrijze snavel, terwijl de snavel van het vrouwtje gebroken wit is.

De Red-tailed Black-Cockatoo is de grootste zwarte kaketoe die in Australië voorkomt. Het verenkleed is meestal zwart met een opstaande kuif die een prominente helm vormt als hij omhoog staat – hij heeft een grote, robuuste snavel. Volwassen mannetjes hebben een felrode staart, die erg opvalt tijdens de vlucht of van onderaf gezien. Volwassen vrouwtjes hebben een over het algemeen doffer verenkleed met lichtgele vlekken op de kop, nek en binnenste vleugeldekveren en oranjegele strepen op de onderstaart, in tegenstelling tot het rood bij de mannetjes. Jonge vogels lijken op de vrouwtjes, maar hebben een witte oogring. Beide geslachten hebben donkerbruine ogen en bruingrijze poten en voeten; mannetjes hebben een donkergrijze snavel, terwijl de snavel van het vrouwtje gebroken wit is.

vruchtbare papegaaieneieren te koop in nederland. We hebben de hoge kwaliteit en vruchtbare papegaai eieren te koop.

Gezonde en vruchtbare papegaaieneieren te koop. ingewikkeld vindt een lijst van enkele van de eieren die we te koop hebben:

– Zwarte palmkaketoe-eieren
– Blauw en goud ara-eieren.
– Citroen kaketoe eieren.
– Bende kaketoe-eieren.
– Goffin kaketoe-eieren.
Groenvleugellara eieren.
– grijze papegaaieneieren
– Hyacint ara eieren.
– Majoor Mitchell kaketoe-eieren.
– Amazone-eieren.

Meer lezen              Available parrot eggs

This Post Has 3 Comments

Leave a Reply