Papegaaieneieren te koop bij mij in de buurt

Al onze prijzen zijn onderhandelbaar, afhankelijk van het aantal vogels en bevruchte eieren dat u bestelt. we krijgen momenteel kortingsprijzen voor alle vogels, beide in paren. we hebben papegaaieneieren die je goed nodig hebt. The owner of the ad has the most up-to-date information.

We hebben de hoge kwaliteit en vruchtbare papegaai eieren te koop in Japan, Vruchtbare Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Afrikaanse Grijze Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Amazone Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Zwarte Palm Kaketoe Papegaai Eieren Te Koop in Japan, Vruchtbare Blauwe en Gouden Ara Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Galah Kaketoe Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Goffin Kaketoe Papegaai Eieren te koop in Japan, Vruchtbare Groenvleugel Ara Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Hyacinth Ara Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Molukse Kaketoe Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Scarlet Ara Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Solomon Eclectus Papegaai Eieren in Japan, Vruchtbare Paraplu Kaketoe Papegaai Eieren in Japan, Wij garanderen ook 100% veilige verzending en levering aan huis in heel Japan. INCUBATIEDUUR De incubatietijd van een papegaaieneierenleverancier kan per ras verschillen, maar ligt meestal tussen de 21-24 dagen. Sommige papegaaienrassen kunnen al na 18 dagen uitkomen. Hyacinth Ara eieren te koop, Scarlet Ara eieren, Ara eieren te koop, Papegaai eieren te koop, Verse Kiptafel Eieren, African grey eieren te koop te koop, Kaketoe Eieren. Onderzoek uw specifieke ras om erachter te komen hoe lang uw ei uitgebroed moet worden. Dit artikel gaat uit van een broedcyclus van 24 dagen, dus het kan zijn dat je dit moet aanpassen aan jouw ras.

Papegaaieneieren te koop

Rollicbirdtalks Farm Breeders, We zijn in deze business voor de afgelopen 29 jaar , En we hebben een sterke kennis ontwikkeld over de verkoop van vogels zoals papegaaien te koop en vogels te koop, als zowel een hobbyist en vogel metgezel. Onze kennis, vaardigheid en liefde voor onze Afrikaanse grijze te koop zijn uniek en inspireerde ons om de volledige operaties over te nemen, inclusief het kweken van alle exotische vogels te koop. Onze exotische vogels te koop voeding bestaat uit vers fruit en groenten, Uccello zaad en broedkorrels. We beginnen vroeg op de dag met de meest vitale voeding en later op de dag geven we onze exotische vogels te koop lekkernijen. We kiezen onze kwekers, door het kiezen van de grootste, en meest kleurrijke, als onze Talking vogels te koop, Ara vogel te koop, Kaketoe te koop, Blauwe en gele ara, We hebben alle huisdier vogel rassen levering in Verenigde Staten.

Gezonde en vruchtbare papegaaieneieren te koop. ingewikkeld vindt een lijst van enkele van de eieren die we te koop hebben:

– Zwarte palmkaketoe-eieren
– Blauw en goud ara-eieren.
– Citroen kaketoe eieren.
– Bende kaketoe-eieren.
– Goffin kaketoe-eieren.
– Groenvleugellara eieren.
– grijze papegaaieneieren
– Hyacint ara eieren.
– Majoor Mitchell kaketoe-eieren.
– Amazone-eieren.

Meer lezen              Available parrot eggs

Leave a Reply