You are currently viewing papegaai kuikens en vruchtbare eieren te koop

papegaai kuikens en vruchtbare eieren te koop

papegaai kuikens en vruchtbare eieren te koop

struisvogel, ara, afrikaanse grijs, kaketoe, amazon, eclectus papegaai kuikens en vruchtbare eieren te koop
Wij zijn getrainde en ervaren fokkers van zelfgefokte en met de hand gevoede papegaaien van verschillende soorten en bevruchte eieren. We verkopen voornamelijk volledig gespeende papegaaienbaby’s, volwassenen en bevruchte papegaaieneieren, evenals broedmachines. We hebben niet-verwante papegaaienparen die ook als fokkers fungeren. We hebben een licentie met een CITES-VERGUNNING
document waarmee we alle vogelsoorten kunnen kweken en papegaaien en eieren probleemloos naar elk deel van de wereld kunnen verzenden en leveren. Wij exploiteren een van de grootste volières hier in de EU.
Hieronder vindt u de lijst die we voor u hebben.

Ara:
Afrikaans grijs:
Kaketoe:
Amazone:
Dubbele gele kop amazones
Gele Naped Amazones

Blauwe voorkant Amazon
Lila gekroonde Amazone
Groene Wang Amazone
Toekan eieren:
-Valken eieren
-Parkieten eieren
– Vinken eieren
-Emu-tortelduifeieren.
– Kanaries eieren
-Conures eieren
– Eclectus Papegaaieieren.
-Senegal papegaaien eieren:
– Valkparkieten eieren
-Havikkoppapegaaien,
– Valkparkiet eieren,
-Conures eieren.
-En nog veel meer
Deze papegaaien worden met de hand gevoerd, zijn erg sociaal en hebben een hoog spreekvermogen.
Elke vogel wordt geleverd met een kooi en gezondheidscertificaat met garantie.

Camelot Ara eieren. Welkom op de Rollicbirdtalks boerderij. Een groot applaus voor Robert North voor alle hulp en assistentie die hij ons heeft gegeven met een Blue King papegaaien broedpaar dat we van hem hebben gekocht en nu zijn wij de beste en betrouwbare farm voor papegaaien, eieren en exotische vogels die wereldwijd verscheept en geleverd worden. Bij ons heb je 100% garantie op een veilige en snelle levering. Wij behandelen onze klanten als koninklijken.

Maybe you looked in your parrot enclosure and found an egg and don’t know what to make of it. Maybe you thought you had a male parrot and have now realized you have a female.

Either way, now that you have a parrot that lays eggs, there are a few things you need to address. First, do all eggs turn into baby parrots, and is this something you can just ignore? We break down everything you need to do and what to look out for here.

We have all the available Exotic Birds ready like Blue and Gold Macaw parrots for sale with Worldwide delivery, African grey parrots for sale in Japan, And shipping and delivery is available all over Japan. We provide our customers with a fun place to shop, where you will find a great selection of pet products at competitive prices and friendly, helpful staff to take care of you. We hope you enjoy our website, and that you visit often. Since 1996 Rollicbirdtalks have been breeding birds like, parrots for sale like Hyacinth macaw for sale, Hahns Macaws For Sale, Harris hawks for sale, African grey parrots for sale, Scarlet macaw for sale, Caique Parrot For Sale, Sulphur Crested Cockatoo, Spix macaw for sale, Hahns Macaws For Sale, Falcon for sale, Golden Pheasant, Umbrella cockatoo, Blue and gold macaw for sale, Amazon Parrot For Sale and Green wing macaw for sale, Green amazon parrot, parrots babies for sale over 12 years ago. Exotic-Birds Farm is among the top birds Supplies in the world, With the cleanest facility, and highest quality cages, toys, and commodities

Gezonde en vruchtbare papegaaieneieren te koop. ingewikkeld vindt een lijst van enkele van de eieren die we te koop hebben:

– Zwarte palmkaketoe-eieren
– Blauw en goud ara-eieren.
– Citroen kaketoe eieren.
– Bende kaketoe-eieren.
– Goffin kaketoe-eieren.
– Groenvleugellara eieren.
– grijze papegaaieneieren
– Hyacint ara eieren.
– Majoor Mitchell kaketoe-eieren.
– Amazone-eieren.

Meer lezen              Available parrot eggs